senyuman itu tanda seseorang yang pemurah

Uols.....kalau dah singgah kat page i ni..rajin2 lah jd kawan i yer...insyaaAllah i akan singgah ke page u nanti.....ukwah...ukwah....hehe

Friday, November 18, 2011

Fettucini Olio.....

haha...tetiba harini rajin ploks aku menggodek blog aku yg sangat2 laa jarang nak menjenguk....pastu rasa tergerak hati plokss nk share gmbor fettucini Olio aku ni...aku rasa ni laa resepi paling senang penah aku cuba...cara dia sama jerk masak tuk spaghetti-aglio-e-olio cuma aku tak pki spagetti...pki fettucini..sedap gaks...bila laa aku nk belajar masak mee goreng mamak ke basah ke kan..hesh...sungguh laa mls skrg ni..klu boleh nk jek semua makanan yg jual kat restoren ada delivery...senang call pastu anto depan umah...pemalas sungguh aku nih...makan jerk rajin...kehkehkeh...adios!!